UGL

Om det finns en enskild utbildning som alla borde gå så är det UGL, Utveckling av Grupp och Ledare. Det är Sveriges mesta utbildning i ledarskap men det är lika mycket en upplevelse – en unik resa i mänskliga relationer och självinsikt.

UGL-logo_200pxUGL har blivit en grundläggande ledarskapsutbildning för tusentals chefer och ledare, men även för medarbetare utan formellt ledaransvar, och det av goda skäl. För alla ingår i ett sammanhang – i samverkan med andra människor – på jobbet, i föreningen, i familjen. Att få en större förståelse för gruppdynamik, hur jag påverkar och påverkas av gruppen och de olika faser av grupputveckling som finns – det har vi konkret nytta av i alla skeenden i vårt liv.

Utbildningen har en tydlig ”röd tråd” där vi inledningsvis fokuserar på dig, därefter på gruppen och vidare till ledarskapet i gruppen. Utbildningen avslutas med att åter fokusera på dig som enskild individ och hur du kan omsätta utbildningen i din vardag.

Ökad självinsikt, förmåga att lyssna aktivt, att reflektera och att ge och ta feedback återkommer i våra utvärderingar – där mer än 95% säger sig ha stor nytta av det de lärt sig i vardagen

Du tränar problemlösning i grupp, ledarskap, kommunikation och feedback. Du går utbildningen tillsammans med människor du aldrig mött innan, vilket ger bättre förutsättningar för att lyckas. Ju större öppenhet och engagemang som skapas, desto större utbyte för deltagarna. När du avslutat de fem dagarna kommer du dessutom ha påbörjat en individuell utvecklingsplan för hur du ska omsätta det du lärt dig i din vardag.

NYHET UGLI vår kursavgift ingår nu en extra heldag av ledarutveckling ute på Gällöfsta efter genomgången UGL. Det blir en dag där du möter UGL’are, kurskamrater och våra handledare för att fokusera på specifika utvecklingsområden i ledarskap, med labb, gruppövningar, föreläsningar och seminarier. Vi bjuder på lunch, kunskap och ett återseende som vi tror skapar mervärde för dig. Du får detaljerad information i samband med din kurs.

När du går UGL investerar du fem dygn. Fem dygn borta från jobbet och dina vardagliga relationer. Fem dygn som ska göra skillnad både för dig och din arbetsgivare.

Det är den riktiga investeringen. Och den värdesätter vi högt.

Passar dig som

Alla chefer, ledare och medarbetare

Dokument

Kurslängd

5 dagar

Närmsta kursstarter

  • 5 Mar 2018 – Gällöfsta Konferens Kungsängen Fullbokad
  • 5 Mar 2018 – Maritim Krog & Hotell Simrishamn Fullbokad
  • 9 Apr 2018 – Gällöfsta Konferens Kungsängen Fullbokad
  • Samtliga kurstillfällen

Pris

Utbildning: 23 900 kr
Helpension: 10 200 kr

VI HAR ALLTID FLERA SAMTIDIGA KURSSTARTER
Boka
Din bokning. Markera startdatum för att se datumintervall
Gällöfsta Konferens Kungsängen (startdatum)
Maritim Krog & Hotell Simrishamn (startdatum)

Du behöver Javascript aktiverat för att fylla i det här formuläret.Utbildning

UGL

Pris

Utbildning: 23 900 kr
Helpension: 10 200 kr

VI HAR ALLTID FLERA SAMTIDIGA KURSSTARTER

Plats

Välj kurs

Datum

  • Del 1 (5 dagar)

Villkor

Bekräftelse
Vi skickar dig en bekräftelse när vi har emottagit din anmälan. Om kursen är fulltecknad meddelar vi dig omedelbart.

Fakturering
Avgifterna ska vara Gällöfsta tillhanda innan arrangemanget börjar. Fakturan erhåller du normalt ca 4 veckor innan kursstart.

Avbokning
Anmälan är bindande. Vid återbud senare än fyra veckor före kursstart debiteras 75% av avgiften. Vid återbud senare än två veckor före kursstart debiteras hela avgiften. Det går givetvis bra att skicka annan medarbetare för att slippa kostnader.

Reservation för förändringar
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen av orsaker som t ex sjukdom eller om inte tillräckligt deltagarantal uppnås. Tyvärr kan vi inte alltid garantera att kursen förläggs till den plats som angivits. Vi förbehåller oss även rätten för eventuella prisjusteringar.