Vi söker en Account Manager!

Är du vår nya Account Manager? Är du intresserad av ledarskap och mellanmänskliga relationer och dessutom har erfarenhet av och vilja att utvecklas inom försäljning – då är du kanske vår nya kollega!

I din roll som Account Manager hos oss på Gällöfsta Perlan Ledarskap arbetar du med att sälja ledarskapsutveckling till beslutsfattare i företag och organisationer. Dina främsta arbetsuppgifter är att identifiera, initiera och följa upp affärsmöjligheter. Arbetet innebär dagliga kontakter med HR-funktioner, chefer och medarbetare i såväl svenska som internationella organisationer.

Vi söker dig som har både vilja och förmåga att skapa goda långsiktiga kundrelationer. Hos oss är det viktigt att du är en prestigelös lagspelare som samskapar med både kollegor och kunder. För att lyckas är det viktigt att du är nyfiken och intresserad av organisations- och ledarutveckling.

Vad du tar med dig till oss:

Du har tidigare erfarenhet från tjänsteförsäljning inom B2B och gillar att hantera både långa och korta säljcykler. Om du dessutom har utbildning inom HR/beteendevetenskap så är det en fördel. Vår försäljning och marknadsföring utvecklas hela tiden i en allt mer digitaliserad värld. Så om du har kompetens inom IT är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig:

  • Ett stimulerande jobb i en värderingsstyrd organisation
  • En plats i säljteamet inom rådgivning/konsultativ försäljning
  • Möjlighet till personlig utveckling i våra utvecklingsprogram
  • Ett kreativt försäljningsarbete där du samverkar med kollegor för att skapa det bästa för våra kunder.

Tjänsten är just nu placerad på vårt kontor vid Gällöfsta Konferens i naturskön miljö utanför Kungsängen. Våren 2020 planerar vi att flytta till lokaler i närheten av Sundbyberg. Är du nyfiken att veta mera så kontakta vår Team Manager Sales Charlie Gejhammar på 070-377 95 62 charlie.gejhammar@gallofsta.se

Välkommen med din ansökan till utbildning@gallofsta.se. Skicka din ansökan tillsammans med en kort presentation av dig själv och ditt CV.

Taggar: , ,

Kommentera