Ledarskap för nya chefer – onlineutbildning

Ledarskap för nya chefer – onlineutbildning

Att vara chef är kul men kan också kännas kravfyllt och utmanande. Krav och förväntningar kommer både ovanifrån och underifrån men kanske mest inifrån dig själv.

Vill du skaffa dig en bra grund att stå på ska du gå Ledarskap för nya chefer! Du är ny som chef. Du har blivit arbetsgivare och är kanske chef över tidigare kollegor. En omställning som ställer krav på ny kunskap och nya insikter. 

Visst behöver du kunskaper i sådant som arbetsrätt, arbetsmiljöarbete, ekonomi och mycket annat. Men oavsett det så behöver du först och främst en stabil grund att stå på. Ett personligt ledarskap som är förankrat i dig själv. 

Ledarskap för nya chefer ger en bred förståelse för ledarskap ur perspektiven att leda dig själv, att leda grupper och att leda individer. Utbildningen lägger stort fokus på lärtransfer, dvs att koppla ihop teori och modeller direkt till ditt uppdrag och din vardag.

Nu genomför vi denna uppskattade utbildning även i digitalt format. Utbildningen är upplagd som 3 heldagar i det virtuella rummet med gemensam reflektion, träning och erfarenhetsutbyte. Inför varje utbildningsdag får du tillgång till teorier och annat material som förberedelser. Mellan tillfällena omsätter du dina lärdomar i din vardag. Som stöd i mellanperioden får du en kurskollega som lärpartner.

Som start kommer du att få göra en enkät för att samla in feedback på ditt ledarskap utifrån kartläggninsgsverktyget LEADForward. Utifrån ditt nuläge får du ta fram en handlingsplan som du arbetar vidare med under utbildningen.

Under utbildningen utgår vi från dig själv som person i din chefsroll och ditt uppdrag och varvar teoretiska kunskaper med praktiska moment och reflektioner. Du får reflektera över dina beteenden och drivkrafter som chef och ledare. Du får kunskaper om grupper och grupputveckling och träning i kommunikation, samtal och coachning.

Utbildningen genomförs via Zoom och med digitalt
verktyg som lärstöd före, under och efter utbildningen.

 • Passar dig som är: Ny som chef
 • Längd: 1+1+1 dagar
 • Pris: Utbildning: 19 900 kr
  Priser exkl. moms
 • Ladda ner produktblad
Boka utbildning Rådgivning

Efter utbildningen:

 • Ökad trygghet i din roll som chef
 • Förmåga att anpassat ditt ledarskap till din grupp och dina medarbetares behov
 • Färdigheter i direkt, tydlig och omsorgsfull kommunikation för viktiga samtal

Anmäl gärna ditt intresse så återkommer vi med mer information inom kort.


 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hittar du inte svaret på din fråga?
Kontakta oss nedan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.