Ledarskap för nya chefer

Som chef ställs det krav på dig både ovanifrån och underifrån och kanske allra mest inifrån dig själv. Vill du skaffa dig en bra grund att stå på är ledarskap för nya chefer utbildningen för dig.

30 minuters coachningssamtal ingår i utbildningen

Det är finns mycket kunskap att ta in som kan hjälpa dig i din roll som chef, men din viktigaste kompetens står att finna i din förmåga att utöva ett personligt ledarskap. Ett ledarskap som är förankrat i dig själv. Då behöver du förstå skillnaden på chefskap och ledarskap.

Ju mer du förstår dig själv och mekanismerna för att utöva ledarskap utifrån dig själv – desto bättre kan du utöva ett chefskap som är humanistiskt. balanserat och tydligt.

Ledarskap för nya chefer ger dig självinsikt och en stabil grund som gör dig bättre på att leda andra och dig själv.

Utbildningen innehåller en 360 graders kartläggning som ger dig värdefull återkoppling på ditt ledarskap. Utbildningen är starkt förankrad i din egen vardag, både genom dina case och att du kommer ha arbetsuppgifter även mellan internaten.

Passar dig som

Du som för första gången blivit chef och som jobbat som mest två år som chef.

Dokument

Kurslängd

3+3 dagar

Närmsta kursstarter

  • 4 Feb 2019 – Gällöfsta Konferens Kungsängen

Pris

Utbildning: 38 600 kr
Kost & logi: 10 600 kr
Priser exkl. moms

Boka
Din bokning. Markera startdatum för att se datumintervall
Gällöfsta Konferens Kungsängen (startdatum)

Du behöver Javascript aktiverat för att fylla i det här formuläret.Genom att använda detta formulär godkänner du våra bokningsvillkor och samtycker till lagring av personuppgifter enligt EU's regelverk.

Utbildning

Ledarskap för nya chefer

Pris

Utbildning: 38 600 kr
Kost & logi: 10 600 kr
Priser exkl. moms

Plats

Välj kurs

Datum

  • Del 1 (3 dagar)
  • Del 2 (3 dagar)

Villkor

Bekräftelse
Vi skickar dig en bekräftelse när vi har emottagit din anmälan. Om kursen är fulltecknad meddelar vi dig omedelbart.

Fakturering
Avgifterna ska vara Gällöfsta tillhanda innan arrangemanget börjar. Fakturan erhåller du normalt ca 4 veckor innan kursstart.

Avbokning
Anmälan är bindande. Vid återbud senare än fyra veckor före kursstart debiteras 75% av avgiften. Vid återbud senare än två veckor före kursstart debiteras hela avgiften. Det går givetvis bra att skicka annan medarbetare för att slippa kostnader.

Reservation för förändringar
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen av orsaker som t ex sjukdom eller om inte tillräckligt deltagarantal uppnås. Tyvärr kan vi inte alltid garantera att kursen förläggs till den plats som angivits. Vi förbehåller oss även rätten för eventuella prisjusteringar.

Hantering av personuppgifter
För att ge dig en god service och hantera din bokning lagrar vi uppgifterna du angivit i bokningen. Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med EU’s regelverk för personintegritet. Du kan läsa vår fullständiga policy omfattande vad vi lagrar, hur länge och hur du går tillväga för att begära ut/rätta uppgifter eller återkalla ditt samtycke genom att följa länken >> GDPR-policy