Ledarskap utan chefskap – onlineutbildning

Ledarskap utan chefskap – onlineutbildning

Du är ledare men inte formell chef. Du ansvarar för en verksamhet, ett uppdrag, en produkt, process eller projekt där du leder och skapar resultat tillsammans med andra människor utan det formella chefsskapet. För att lyckas i ditt ledarskap behöver du få människor att följa dig för att de vill och inte för att de måste.

Ledarskap utan chefskap ger en bred förståelse för ledarskap ur perspektiven att leda dig själv, att leda grupper och att leda individer. Utbildningen lägger stort fokus på lärtransfer, dvs att koppla ihop teori och modeller direkt till ditt uppdrag och din vardag.

Nu genomför vi denna uppskattade utbildning även i digitalt format. Utbildningen är upplagd som 3 heldagar i det virtuella rummet med gemensam reflektion, träning och erfarenhetsutbyte. Inför varje utbildningsdag får du tillgång till teorier och annat material som förberedelser. Mellan tillfällena omsätter du dina lärdomar i din vardag. Som stöd i mellanperioden får du en kurskollega som lärpartner.

Under utbildningen utgår vi från dig själv som person i din roll och uppdrag och varvar teoretiska kunskaper med praktiska moment och reflektioner.  

Du får undersöka dina drivkrafter och förebilder som ledare, kunskaper om grupper och grupputveckling som du får tillämpa på din egen grupp och träning i kommunikation, samtal och coachning.

Utbildningen genomförs via Zoom och med digitalt
verktyg som lärstöd före, under och efter utbildningen

 • Passar dig som är: HR , Ledare men ej chef
 • Längd: 1+1+1 dagar
 • Pris: Utbildning: 17 900 kr
  Priser exkl. moms
 • Ladda ner produktblad
Boka utbildning Rådgivning

Efter utbildningen:

 • Ökad trygghet i din roll och ditt ledarskap
 • Förmåga att anpassat ditt ledarskap till ditt team och teammedlemmars behov
 • Färdigheter i direkt, tydlig och omsorgsfull kommunikation för viktiga samtal

Anmäl gärna ditt intresse så återkommer vi med mer information inom kort.


 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hittar du inte svaret på din fråga?
Kontakta oss nedan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunder som gått Ledarskap utan chefskap – onlineutbildning

Dels mina kollegors bild av mig som jag fick ta del av under ledarspeglingen. Oftast vet du bättre vad din chef tycker om dig, men att få be om feedback från fler kollegor var väldigt starkt! Det är otroligt värdefullt för mig att känna att jag "har dem i ryggen" och de vill att jag ska kliva fram mer i min medarbetar/- och ledarroll.

Det viktigaste jag tar med mig ifrån utbildningen är att reflektera över mitt VARFÖR i alla sammanhang, vikten av öppenhet för att skapa tillit samt genom att lyssna aktivt så kan jag få ut mina kollegors fulla potential.

Jag tar främst med mig teorin kring Situationsanpassat ledarskap och coaching, även fördjupningen i mina styrkor och svagheter. Hoppas på att kunna implementera teorin i min vardag och hitta möjligheter där jag kan utveckla både mina svagheter men också mina styrkor.

En uppdaterad och utökad verktygslåda för ett antal situationer, t ex lyssnade, feedback, konflikter, motivationer. Jag är väldigt nöjd med kursen.