Ledarskap utan chefskap våren 2021

Ledarskap utan chefskap ger dig som är ledare utan att vara formell chef, en bred förståelse för ledarskap ur perspektiven att leda mig själv, att leda grupper och att leda individer.

Ledarskap utan chefskap fokuserar på ditt personliga ledarskap.

Du är ledare men inte formell chef. Du är teamledare, projektledare, processledare eller har någon annan form av ledarskap där du förväntas leda och skapa resultat tillsammans med andra utan att ha personalansvaret. För att lyckas i ditt ledarskap behöver du få människor att följa dig för att de vill och inte för att de måste.

Ledarskap utan chefskap ger en bred förståelse för ledarskap ur perspektiven att leda mig själv, att leda grupper och att leda individer. Du får undersöka dina drivkrafter och förebilder som ledare, kunskap om grupper och grupputveckling som du får tillämpa på din egen grupp och mycket träning i kommunikation, samtal, konflikthantering och coachning.

Digital coach ingår i utbildningen

Utbildningen är starkt förankrad i din egen vardag, både genom dina case och att du kommer ha arbetsuppgifter även mellan internaten.

Passar dig som

Du som är ledare utan att vara formell chef

Dokument

Kurslängd

3+3 dagar

Närmsta kursstarter

  • 5 Oct 2016 – Gällöfsta Konferens Kungsängen
  • 23 Nov 2016 – Gällöfsta Konferens Kungsängen
  • 30 Jan 2017 – Gällöfsta Konferens Kungsängen
  • Samtliga kurstillfällen

Pris

Utbildning: 39 400 kr
Kost & logi: 10 600 kr
Priser exkl. moms

Boka
Din bokning. Markera startdatum för att se datumintervall
Gällöfsta Konferens Kungsängen (startdatum)

Du behöver Javascript aktiverat för att fylla i det här formuläret.Genom att använda detta formulär godkänner du våra bokningsvillkor och samtycker till lagring av personuppgifter enligt EU's regelverk.

Utbildning

Ledarskap utan chefskap våren 2021

Pris

Utbildning: 39 400 kr
Kost & logi: 10 600 kr
Priser exkl. moms

Plats

Välj kurs

Datum

  • Del 1 (3 dagar)
  • Del 2 (3 dagar)

Villkor

Bekräftelse
Vi skickar dig en bekräftelse när vi har emottagit din anmälan. Om kursen är fulltecknad meddelar vi dig omedelbart.

Fakturering
Avgifterna ska vara Gällöfsta tillhanda innan arrangemanget börjar. Fakturan erhåller du normalt ca 4 veckor innan kursstart.

Avbokning
Anmälan är bindande. Vid återbud senare än fyra veckor före kursstart debiteras 75% av avgiften. Vid återbud senare än två veckor före kursstart debiteras hela avgiften. Det går givetvis bra att skicka annan medarbetare för att slippa kostnader.

Reservation för förändringar
Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen av orsaker som t ex sjukdom eller om inte tillräckligt deltagarantal uppnås. Tyvärr kan vi inte alltid garantera att kursen förläggs till den plats som angivits. Vi förbehåller oss även rätten för eventuella prisjusteringar.

Hantering av personuppgifter
För att ge dig en god service och hantera din bokning lagrar vi uppgifterna du angivit i bokningen. Vi hanterar alla personuppgifter i enlighet med EU’s regelverk för personintegritet. Du kan läsa vår fullständiga policy omfattande vad vi lagrar, hur länge och hur du går tillväga för att begära ut/rätta uppgifter eller återkalla ditt samtycke genom att följa länken >> GDPR-policy