Ledarskap för nya chefer

Ledarskap för nya chefer

Skaffa dig en bra grund med Ledarskap för nya chefer

Att vara chef är kul men kan också kännas kravfyllt och utmanande. Krav och förväntningar kommer både ovanifrån och underifrån men kanske mest inifrån dig själv.

Vill du skaffa dig en bra grund att stå på ska du gå Ledarskap för nya chefer! Du är ny som chef och är kanske chef över tidigare kollegor. En omställning som ställer krav på ny kunskap och nya insikter.

Visst behöver du kunskaper i sådant som arbetsrätt, arbets- och miljöarbete, ekonomi och mycket annat. Men oavsett det så behöver du först och främst en stabil grund att stå på. Ett personligt ledarskap som är förankrat i dig själv.

Ledarskap för nya chefer ger en bred förståelse för ledarskap ur perspektiven att leda dig själv, att leda grupper och att leda individer. Utbildningen lägger stort fokus på lärtransfer, dvs att koppla ihop teori och modeller direkt till ditt uppdrag och din vardag.

Mellan utbildningsblocken kommer du att få göra en enkät för att samla in feedback på ditt ledarskap utifrån kartläggningsverktyget LEADForward. Utifrån ditt nuläge får du ta fram en handlingsplan som du arbetar vidare med under utbildningen.

Plats:
Stockholm – Gällöfsta Konferens Kungsängen

 • Passar dig som är: Ny som chef
 • Längd: 2+2 dagar
 • Pris:
  Kursavgift: 28 300 kr
  Kost & logi: 6 300 kr
  Priser exkl. moms
 • Ladda ner produktblad
Boka utbildning Rådgivning

Efter utbildningen:

 • Leda andra och dig själv
 • Förstå behovet av ledarskap
 • Kommunicera
 • Hantera de krav din yrkesroll medför [gå från medarbetare till chef]

Hittar du inte svaret på din fråga?
Kontakta oss nedan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunder som gått Ledarskap för nya chefer

Det största jag tar med mig är en självsäkerhet att hantera kommande utmaningar som chef med verktygen jag fått.

Jag fick flera nya verktyg med mig som jag har kunnat använda direkt efter utbildningen, bland annat hur man använder coachning för medarbetarna och hur man ger feedback på ett bra sätt. En annan väldigt bra sak är att man jobbar i coachpar inför kursen och under mellanperioden.

Internatformen gjorde att jag tillsammans med nya chefer från helt olika branscher, var i utbildningen hela tiden. Vi kunde bolla idéer och reflektera ur flera synvinklar med ett bredare perspektiv, som grupp och tillsammans med sin lärpartner, från frukost till sena kvällen.