Coaching

Coaching frigör kraften i individen och organisationen. Det är en helt individanpassad utveckling av det personliga ledarskapet eller medarbetarskapet och är direkt kopplat till den coachades uppdrag och utmaningar i vardagen. Coachingen ger ett handfast stöd till chefer och medarbetare att lösa sina uppgifter och knyta ihop sin personliga och professionella utveckling med verksamhetens mål.

Genom att knyta ihop individens utveckling med företagets, bidrar vi till att skapa livskraftiga organisationer där både medarbetare och affärer utvecklas.

Alla tjänster inom detta område är behovsanpassade och tid, antal tillfällen och typ av insats bestäms i samråd med dig, din organisation och den konsult du kommer jobba med. Coachingen genomförs i våra samtalsrum på Landsvägen 39 i Sundbyberg, hos er eller digitalt utifrån era behov och förutsättningar.

Välkommen att kontakta oss när du vill veta mer och diskutera dina behov.

Aktuellt

 • maj152024

  Gällöfsta Perlan Ledarskap tilldelas silver i EcoVadis internationella hållbarhetsmätning

  På Gällöfsta Perlan Ledarskap arbetar vi aktivt med hållbarhet. För det arbetet tilldelas vi nu en silvermedalj av världens största…

  Läs mer
 • maj032024

  Framåtblick 2024 – unik fortsättningskurs efter UGL

  Är du nyfiken på att träffa andra som gått UGL och dela med dig av hur insikter och erfarenheter påverkar…

  Läs mer
 • feb232024

  Ledarutveckling som skapar förändring på djupet

  I sin roll som utbildningsrådgivare på Gällöfsta Perlan Ledarskap guidar Charlotta Fridsell chefer, ledare och anställda i behov av ledarutveckling…

  Läs mer