Diplomprogram i Ledarskap

Diplomprogram i Ledarskap

Diplomprogram i ledarskap med UGL som grund, är ett av marknadens bästa ledarutvecklingsprogram för dig som vill ha en djupgående och genomgripande utbildning  – dessutom med stöd av en individuell coach som tar dina ambitioner på allvar.

Gällöfsta Perlan Ledarskaps Diplomprogram i ledarskap med UGL som grund, är ett av de absolut främsta längre utbildningsprogram som finns på marknaden idag, och det mest flexibla.

Diplomprogrammet ger dig möjligheten att utforska dig själv, ditt sammanhang och din omvärld – och sätter utvecklingen av ditt personliga ledarskap och dina behov i fokus. Det innebär att du tillsammans med din coach utformar den övergripande inriktningen på utbildningen utifrån var du befinner dig och vilka delar i ditt chef- och ledarskap som du vill utveckla under programmets genomförande.

 • Du får en inledande personlig rådgivning för att anpassa programmet till din kompetens och dina behov, och för att matcha dig till rätt coach.
 • Du får en matchad och erfaren coach som kommer coacha dig hela vägen fram till diplomeringen. Totalt omfattar programmet 10 timmars individuell coachning, med pass före och efter varje utbildning.
 • Du kommer ha ett stort stöd och ett forum för att bearbeta intryck och situationer i din vardag, i din utbildningsgrupp. Relationer som ofta består även efter programmet.

Med UGL som grund väljer du ett av våra ledarskapsprogram:

 • Ledarskap utan chefskap
 • Ledarskap för nya chefer
 • Ledarskap för erfarna chefer

och en fokusutbildning som bäst matchar det du vill och behöver utveckla i ditt ledarskap.

Varje Diplomprogram skräddarsys alltså efter dina behov och när du gått igenom programmet erhåller du Stiftelsen Gällöfsta Utbildningscentrums Diplom som ett bevis för att du tagit ett ordentligt kliv i din ledarskapsutveckling.

Diplomeringen sker tillsammans med andra som gått Diplomprogrammet under samma period. En fin del i denna ceremoni är stunden där alla får ta del av varandras resor och val. Eftersom det finns många kombinationer i detta program så kan resorna se lite olika ut men resultatet i den egna utvecklingen är gemensamt.

Gemensamt för alla som gått vårt Diplomprogram är att de har lättare att hantera förändringar, de blir tydligare och mer grundade i sina egna värderingar, som gör att de har lättare att möta olika situationer.

Vill du veta mer? Kontakta oss!
08-581 795 02 eller utbildning@gallofsta.se

 • Passar dig som är: Erfaren chef , Ledare men ej chef , Ny som chef
 • Pris: Kontakta oss för offert, tel: 08-581 795 02 eller utbildning@gallofsta.se
 • Ladda ner produktblad
Boka utbildning Rådgivning

Anmäl gärna ditt intresse så återkommer vi med mer information inom kort.


 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hittar du inte svaret på din fråga?
Kontakta oss nedan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.