Kickstarta med teamutveckling

Kickstarta med teamutveckling
april 6, 2016 marika
Start, omstart eller nystart av ditt team? Boka två dagars professionell teamutveckling med oss.

Gällöfsta Perlan erbjuder nu en unik möjlighet att under två dagar svetsa samman ditt team och etablera en bra grund för en framgångsrikare samverkan.

  • kickstart_kampanjTvå dgr teamutveckling: 48 000 kr
  • Kost och logi: 2 295 kr/pers

Erbjudandet gäller mellan den 15 augusti och 2 september, platsen är Gällöfsta Konferens och du som uppdragsgivare specialdesignar utvecklingsinsatsen tillsammans med en av våra erfarna konsulter.

Kontakta oss senast den 15 juni.

Effektiva team kännetecknas av öppen kommunikation och ett gemensamt ansvarstagande för helheten. Kom till oss i den vackra sensommaren och utveckla det som just ditt team behöver för att fungera ännu bättre tillsammans och stå starka inför höstens utmaningar.

Exempel på teman ni kan jobba med:

  • Det gemensamma uppdraget. Tydliggör gruppens uppgift och mål, uttryck förväntningar på varandra, klargör roller och beroenden i gruppen.
  • Utveckla samarbetsklimatet. Självinsikt, kommunikation och förståelse för andras perspektiv och drivkrafter är nycklar för utveckla välfungerande samarbeten och ett gott klimat.
  • Självledarskap och ansvarstagande. Utveckla förmågan att leda sig själv, skapa individuella och gemensamma handlingsplaner och vägar framåt.

Tillsammans med en av våra erfarna konsulter får du och ditt team kunskap, inspiration och handledning i att utveckla gruppen och medarbetarskapet så att allas kompetens och förmågor tas tillvara och leder mot önskade mål.

Innan sommaren har du kontakt med konsulten för planering av just din teamutveckling.

  • Omfattning: 2 dagars anpassad teamutveckling för grupper upp till 12 personer. Helpension med 3-rätters middag på Gällöfsta Konferens.
  • När: mellan v.33-35

Är du intresserad av ett upplägg för ditt team så ringer du till Lena Kardefelt 070-377 95 70 eller skickar ett mejl till lena.kardefelt@gallofsta.se

Gällöfsta Herrgård Varför just i augusti?
Som du vet jobbar vi under hela året med grupputveckling, både i öppna kurser och på uppdrag. Men vi tror att möjligheten för ditt team att få starta upp hos oss då sommaren fortfarande gör Gällöfsta till den vackraste av platser och herrgårdsmiljön erbjuder möjligheter att umgås både ute och inne – kan ge ditt team den bästa starten inför hösten!