Lansering av ny utbildning

Lansering av ny utbildning
september 24, 2015 marika

Hur möter du trycket från en omvärld i ständig förändring? Hur kan värderingar styra dig i ditt ledarskap och organisationen mot bättre resultat genom förändringsledning? Din inre kompass är ditt viktigaste verktyg och det här är utbildningen som visar vägen.

Puff 300x250px-IKMDen 16 oktober lanserade vi vår nya utbildning Hållbar förändringsledning och nu kan du boka din plats!

Du har hört det förr och du upplever det säkert varje dag i din roll som ledare: förändringar är den nya konstanten. I en organisationskultur som präglas av tillit, transparens, nyfikenhet och en vilja att anta utmaningar upplevs förändringar positivt – men en sådan kultur kommer inte av sig själv. Snarare tvärtom, eftersom förändring av naturen kan uppfattas som hot av våra hjärnor.

Det krävs en förståelse för våra egna värderingars samspel med organisationens värdegrund, mellan vårt sätt att visa värderingsstyrt ledarskap och andras vilja att följa i förändring och inte minst – en insikt om hur vi fungerar som människor i oss själva och i relation till varandra.

Så hur kan vi bedriva hållbar förändringsledning, trygga i våra värderingar? “Hållbar förändringsledning” är en 6 dagars utbildning som riktar in sig på dessa frågor.

 Läs mer om utbildningen och boka din plats