Nu blir UGL tillsammans med oss ännu bättre

Nu blir UGL tillsammans med oss ännu bättre
december 7, 2015 marika

Du är värd det bästa. Därför lanserar vi nu en extra utvecklingsdag för dig som går UGL från och med våren 2016. Ytterligare ett skäl till att uppleva UGL tillsammans med oss!

De flesta chefer, ledare och HR-ansvariga känner till UGL. Det är Sveriges mest genomförda ledarskapsutbildning och symboliserar i mångt och mycket den så framgångsrika svenska modellen för hur vi leder och verkar i grupp.

För många är platsen Gällöfsta synonymt med UGL och det är inte så konstigt med tanke på alla tusentals deltagare som gått UGL, eller utbildat sig till handledare, hos oss under våra 30 år som ledande leverantör. UGL finns helt enkelt i vårt DNA.

Under de senaste åren har priserna fallit på marknaden och den som vill gå UGL kan idag välja bland lågprisleverantörer.

Vi är inte en av dom. Vi tycker du är värd mer än så när du går din kanske viktigaste utbildning i livet både för din egen utveckling och ditt ledarskap.

För att göra UGL på Gällöfsta ännu mer värd för dig utvecklar vi vårt erbjudande 2016 med en extra dag!

I vår kursavgift ingår nu en extra heldag av ledarutveckling ute på Gällöfsta efter genomgången UGL. Det blir en dag där du möter UGL’are, kurskamrater och våra handledare för att fokusera på specifika utvecklingsområden i ledarskap, med labb, gruppövningar, föreläsningar och seminarier. Vi bjuder på lunch, kunskap och ett återseende som vi tror skapar mervärde för dig.

Datum för våren är 1/6 och för hösten 8/11 och du som går UGL 2016 får detaljerad information i samband med din kurs.

När du går UGL investerar du fem dygn. Fem dygn borta från jobbet och dina vardagliga relationer. Fem dygn som ska göra skillnad både för dig och din arbetsgivare.

Det är den riktiga investeringen. Och den värdesätter vi högt.

>> Läs mer om UGL och boka din plats