Nytt samarbete med Botkyrka kommun!

Nytt samarbete med Botkyrka kommun!
januari 31, 2019 marika
Gällöfsta Perlan har fått i uppdrag att tillsammans med Botkyrka kommun förverkliga en organisationskultur med ett ledarskap och medledarskap som kännetecknas av Botkyrkas värdegrund och medborgarens fokus.

Botkyrka kommun är hem för ca 92 000 invånare och arbetsgivare åt 6 200 medledare – en term som visar att Botkyrka ser på ledarskapsansvaret annorlunda än många andra. Med visionen att bli en kommun full av möjligheter, kontraster, kreativitet och nyfikenhet, som skapar förutsättningarna för en hållbar framtid – satsar Botkyrka på utveckling av ledarskapet i hela organisationen.

Uppdraget som löper över flera år innefattar utveckling av organisationskultur, grupp-, individ samt medledar- och ledarskap.


“Botkyrka kommun har en värdegrund som stämmer väl överens med vår och de vill basera sin organisations- och ledarskapskultur på det transformerande ledarskapet – ett ledarskap som kännetecknas av att skapa meningsfullhet, inre motivation och engagemang.

Det transformerande ledarskapet är verkligen vår grund i alla våra insatser för att utveckla organisationer, grupper och individer, så vi är stolta och glada över att ha fått förtroendet att samarbeta med Botkyrka kommun mot framtiden”, säger Jenny Sima konsultchef och uppdragsansvarig hos Gällöfsta Perlan Ledarskap.

”Vi är jätteglada att nu kunna påbörja samarbetet med Gällöfsta Perlan och vi ser stora möjligheter att tillsammans skapa olika ledar- och medledarprogram som går som en röd tråd genom hela organisationen och som utgår från Botkyrkas övergripande mål och våra centrala styrdokument för värdegrund, jämlik arbetsplats och medledarskap och arbetsmiljö”, säger Ingrid Wibom HR-direktör vid Botkyrka kommun.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för din organisation?
Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.