Framåtblick 2024 – Efter UGL

Framåtblick 2024 – Efter UGL

Nu öppnar vi upp för anmälningar till vår årliga framåtblick för alla som någon gång gått UGL. I år är temat Psykologisk trygghet.

Är du nyfiken på att träffa andra som gått UGL och dela med dig av hur insikter och erfarenheter påverkar både livet och yrkesrollen? Det här är ett unikt tillfälle att fortsätta din utveckling i ledarskapet och fördjupa din förståelse för gruppdynamik och mellanmänskliga relationer.

Årets tema, Psykologisk trygghet, är ett forskningsfält som väckt mycket uppmärksamhet under de senaste åren. Härifrån kommer ny spännande kunskap kopplat till bl a motivation, innovation och organisatorisk framgång.

Under dagen kommer vi fördjupa förståelsen för vad Psykologisk trygghet är, och du kommer få möjlighet att utveckla din förmåga att bidra till och skapa psykologisk trygghet runt dig och i din organisation. Vi arbetar utifrån upplevelsebaserat lärande och dagen bygger på samskapande och nyfiket utforskande tillsammans.

Det spelar ingen roll om du gick din UGL alldeles nyss eller på 1980-talet, på Gällöfsta eller hos annan UGL-arrangör. Huvudsaken är att du är sugen på att låta dig utmanas och fortsätta utvecklas tillsammans med oss och andra. Vi gör det i härlig sensommarmiljö på Gällöfsta Konferens tillsammans med dig och andra som vill inspireras i en Framåtblick på UGL grund.

UGL är Sveriges i särklass enskilt största ledarskapsutbildning som flera tusen människor genomgår varje år. Vår vision är att alla UGL-deltagare ska hålla kunskaperna och erfarenheter från UGL levande över tid. Vi vill ge möjlighet att kontinuerligt återupptäcka och fortsätta utvecklas även efter UGL.

Ta chansen att vara med, antal platser är begränsat. Senaste anmälningsdatum är 1 augusti.

UGL Framåtblick genomförs på Gällöfsta Konferens som ligger i den uppländska myllan lite norr om Kungsängen.

Tid och plats
Gällöfsta Konferens & Herrgård
30 augusti 2024

08.30 – 09.00 Ankomstfika
09.00 – 16.00 UGL Framåtblick

Fika och lunch ingår.

Middag och boende
Önskar du och kanske några du kommer tillsammans med boka middag och övernattning görs det separat hos Gällöfsta Konferens & Herrgård ( klicka här )

Erbjudande:

  • Kvällens 3-rätters herrgårdmiddag
  • Boende i enkelrum
  • Frukostbuffé

Din anmälan till utbildningen är bindande. Om du får förhinder att delta ska du omgående meddela det till oss. Det går bra att ersätta ditt deltagande med annan person från din organisation. Vid av- eller ombokning senare än 4 veckor innan kursstart debiteras 75 % av hela avgiften. Vid av- eller ombokning senare än 2 veckor före kursstart debiteras hela avgiften.

  • Passar dig som är: Erfaren chef , Företagsledning , HR , Ledare men ej chef , Medarbetare , Ny som chef
  • Längd: 1 dag
  • Pris: 4 995 kr exkl. moms
Boka utbildning Rådgivning

Efter utbildningen:

  • Fördjupade kunskaper och lärdomar om dig själv, ledarskap och mänskligt samspel i grupp
  • Förståelse för begreppet Psykologisk trygghet och vad det betyder i en organisation
  • Inspiration och energi att fortsätta utvecklas och växa tillsammans som individer och i grupp

Kursstarter


Stockholm

Hittar du inte svaret på din fråga?
Kontakta oss nedan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.