UGL med tilläggstjänsten Coaching

UGL med tilläggstjänsten Coaching

UGL med coaching som tillägg är en kombination som hjälper dig att få ut mesta möjliga av det du lärt dig. Coachingen är alltså ett fristående tilläggsval som genomförs efter din UGL – för vägen tar ju inte slut när internatet är över.

Allt ledarskap utgår från dig själv och genom att utveckla dig själv så kommer du att utveckla ditt ledarskap. Samtidigt påverkas du av omgivningen, den grupp och den organisation du verkar i.

Coachingens signum är att hjälpa dig hitta dina egna lösningar och frigöra din kraft att genomföra dem.

Du går in i en UGL som den du är och kommer ut med nya insikter och intentioner. Du kommer ha påbörjat en egen utvecklingsplan – en färdväg över din framtid och hur du ska omsätta det du lärt dig på din hemmaplan, i ditt sammanhang. Genom coaching kan du hitta dina egna lösningar och frigöra kraft att genomföra dem.

Att ha en egen coach kan visa sig vara ovärderligt. Både för dig och för ditt företag. Det kan vara skillnaden mellan att åka vilse eller komma framåt.

 • Passar dig som är: Erfaren chef , HR , Ledare men ej chef , Medarbetare , Ny som chef
 • Längd: 5 dagar
 • Pris: Kontakta oss för prisuppgift.
 • Ladda ner produktblad
Boka utbildning Rådgivning

Efter utbildningen:

 • Förstå vem du är och var du befinner dig
 • Förstå ditt eget beteende och påverkan på andra
 • Förstå andras beteendemönster
 • Förstå grupper och gruppers utveckling
 • Ge feedback
 • Hantera konflikter
 • Fungera effektivare som ledare och gruppmedlem
 • Omsätta det du lärt dig i din vardag

Anmäl gärna ditt intresse så återkommer vi med mer information inom kort.


 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vanliga frågor kring UGL med tilläggstjänsten Coaching

Hittar du inte svaret på din fråga?
Kontakta oss nedan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunder som gått UGL med tilläggstjänsten Coaching

Jag tar med mig mycket självinsikt, saker jag behöver tänka på i grupper. Jag tar med mig tydliga stödpelare för att förstå vart en grupp befinner sig i sin utveckling och varför, vilket ger mig en trygghet. Jag vet hur en grupp kan utvecklas och varför den kanske inte gör det. jag tar med mig att det finns olika syner på ledarskap bland individer och olika förväntningar på vad en ledare borde göra och uppfattas. Jag tar med mig en stärkt självkänsla och medvetenhet, många övningar var bra i det avseende att man faktiskt fick träna feedback, utvärdering och reflektion som man annars inte övar på själv speciellt mycket, lite som att vara på ett träningsläger och komma hem lite starkare och lite bättre.

Att i en effektiv grupp så tar människor olika roller i olika situationer och frågor som ska lösas och att det är positivt, t o m direkt avgörande för att en grupp ska utvecklas och fungera bra. Dessutom tycker jag att träningen och upplägget kring konflikthantering var mycket utvecklande. Behoven gruppen har i de olika faserna samt vilken toll ledaren bör ha. (För min personliga del - vilken fas jag är mest naturlig i som ledare). Behovet av variation för att nå alla gruppmedlemmar - känslor, tanke, handling.

Det är verkligen en resa i grupputveckling under fem dagars internat, en utbildningsform som gör att det landar in på ett helt annat sätt än med spridda utbildningsdagar. Vi hade en grupp som var villig att påverka processen och delta fullt ut med öppen, tydlig och konstruktiv feedback, och jag insåg verkligen hur mycket vi kan påverka varandras utveckling.

Jag kan ge feedback på ett bättre sätt idag. Jag fick ett annat självförtroende som ledare, fick lära mig att kliva fram lite mer och att hitta min egen roll i mitt ledarskap. Jag upptäckte också att jag är mycket tydligare än jag tror och mer beredd att ta en ledarroll och det var en glad överraskning.

Jag hade önskat att jag gått den tio år tidigare, det är en utbildning alla borde gå oavsett om man är chef eller inte.

Vi vill tacka för att ni genomför utbildningar som skapar förutsättningar för ett ledarskap som verkligen fungerar.