Situationsanpassat ledarskap i Sälen

Situationsanpassat ledarskap i Sälen
september 8, 2015 marika

Den 2 maj har du möjligheten att gå världens mest genomförda ledarskapsutbildning i Sälenfjällen genom ett samarbete mellan Gällöfsta Perlan Ledarskap och Gammelgården. Situationsanpassat ledarskap och fjällnatur i en perfekt kombination!

Om utbildningen Situationsanpassat Ledarskap

Som ledare ställs du inför situationer där medarbetare inte presterar som förväntat. Förstår medarbetaren kraven? Saknas viljan? Eller är det osäkerhet eller rentav bristande förmåga som ligger bakom? Orsakerna till det kan vara många och varierande, inte minst beroende på att vi är olika som människor.

Situationsanpassat ledarskap är världens mest genomförda ledarskapsutbildning som fokuserar sig just kring dessa frågor. Under två dagars utbildning kommer du utveckla dina förmågor att läsa av situationer, se medarbetares behov, förmåga och vilja i det aktuella läget och anpassa din ledarstil efter det.

Utbildningen passar

Chefer, ledare och projektledare som vill kunna möta individens behov vid varje tillfälle och med hjälp av olika ledarstilar få effektivare och nöjdare medarbetare.

>> Läs mer och boka din plats idag.

Om Gammelgården

gammelgarden_cmykGammelgården är ett smultronställe i fjällen som kännetecknas av lugn och ro i en härlig miljö, både ute och inne. Det är hit du kommer för att konferera, njuta av god mat, sköna sängar, frisk luft och tid att bara vara. Söker du lugnet, har du hamnat helt rätt.

Vid frågor om kost & logi kontakta Gammelgården 0280-877 00. Ett förslag från oss är att du ankommer redan på söndagen, så är du laddad inför kursstarten.