Klart Ledarskap

Klart Ledarskap

Om du vill leda en organisation som präglas av tydlighet, öppenhet och trygghet i relationerna och som dessutom är nyfiket villig att lära – då ska du gå Klart Ledarskap, en av de utbildningar som ger mest konkreta verktyg och lärdomar att omsätta i din vardag.

Under fyra intensiva och spännande dagar tränas du i skarpt läge på elva olika färdigheter som kommer ge dig förutsättningar för att utöva ett klart ledarskap.

Pedagogiken är upplevelsebaserad eftersom ledarskap är ett hantverk och färdigheter behöver tränas i skarpt läge. Träningen utgår från din verklighet.  Kärnfulla genomgångar av teoretiska grundbegrepp och modeller ligger till grund för övningar då ni tränar och utforskar olika specifika färdigheter. Du väljer en lärpartner och ni coachar, stödjer och utmanar varandra genom hela träningsprogrammet. Inför,under och efter utbildningen får du tillgång till en digital lärplattform där utbildningsmaterial, sammanfattningar, filmer mm är samlat.

Du kommer bli mer medveten om dig själv, var du står, hur du kan påverka och hur du tolkar situationer. Du kommer bli bättre på att formulera dig tydligt och konstruktivt. Du kommer träna upp din förmåga att vara nyfiken på andras sätt att se saker, andras erfarenheter och hur det kan användas för gemensamma förbättringar. Och du kommer lära dig en modell för att med konkreta verktyg steg för steg skapa en lärande organisation.

 

Plats:
Stockholm – Gällöfsta Perlan Ledarskap, Landsvägen 39, Sundbyberg

 • Passar dig som är: Erfaren chef , HR , Ledare men ej chef , Medarbetare , Ny som chef
 • Längd: 2+2 dagar
 • Pris:
  Dagutbildning: 26 800 kr
  Lunch & Fika ingår
  Pris exkl. moms
 • Ladda ner produktblad
Boka utbildning Rådgivning

Hittar du inte svaret på din fråga?
Kontakta oss nedan

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kunder som gått Klart Ledarskap

Klart Ledarskap var en nyttig tankeväckare, som gjort mig medveten om mitt eget sätt att kommunicera utifrån mitt känsloregister. Jag är som person ganska rak och tydlig, något som gör att jag ibland kanske kan uppfattas som burdus utan att det är min avsikt. En insikt som inte bara påverkat mig i min ledarroll utan även utanför jobbet i alla relationer.

Vi är många medarbetare i min grupp och utbildningen har gjort att jag aktivt jobbar för att alla ska förstå vikten av att inte stänga inne med hur du känner och uppfattar saker, utan vara tydlig och våga stå för det. I situationer när det uppstår konflikter är Klart ledarskap till stor hjälp och jag upplever att vi har öppnare diskussioner.